Anmärkning.se

Gillar du att spara pengar? Funderar du på att bli kund hos Anmärkning.se? Vilken tur!

Här kan du hitta Anmärkning.se rabattkoder och övriga aktuella erbjudanden hos dem.

Besök Anmärkning.se

0 KR

FÖR ATT HITTA BÄSTA LÅNET

Ansök om lån och jämför räntor ifrån flera olika banker kostnadsfritt hos Anmärkning.se (även för dig med betalningsanmärkningar)!

Om Anmärkning.se

Har du betalningsanmärkningar, men behöver låna pengar? Då kan det vara en god ide att vända dig till Anmärkning.se. Detta är nämligen en låneförmedlare som hjälper dig som har anmärkningar att hitta ett passande lån snabbare. Anmärkning.se är en del av Lendo AB, men specificerar sig på att hjälpa kunder med ett sämre kreditregister. Genom att ansöka via dem kan du med en enda ansökan få bud ifrån flera banker och aktörer inom bara 24 timmar. Dessutom registreras endast en (1) UC i samband med din ansökan.

Som mest kan du ansöka om privatlån upp till 200 000 kronor med en löptid på 15 år. Vilken ränta du får beror helt på din kreditvärdighet. Det är inte Anmärkning.se som sätter räntorna, utan de banker och långivare som de samarbetar med. Självklart är det helt kostnadsfritt att ansöka och du binder dig dessutom inte till något förrän du skriver under låneavtalet.

Sök efter rabatter

Giltighetstid: 0 - 1