Frågor & svar

Rabatteria.se är tjänsten för dig som är ute efter marknadens bästa rabattkoder och erbjudanden. Vi samlar de senaste och mest populära kampanjerna för att du enklare ska kunna spara pengar på dina köp.

Det enda du behöver göra är att:

  • Klicka dig in på en rabattkod.
  • Välj att utnyttja erbjudandet.
  • Du kommer då att hänvisas till sidan där erbjudandet finns.
  • Rabattkoden ligger sedan på Rabatteria.se för att du enkelt ska kunna kopiera den när du väl gör ditt köp.

Nej, vår tjänst är helt kostnadsfri. Vi tar inte betalt av dig som besökare, istället tjänar vi provision av vissa av våra samarbetspartners.

Nej, du behöver inte registrera dig för att utnyttja de erbjudanden som vi samlat här på Rabatteria.se. Rabatterna och kampanjerna är tillgängliga för alla.

Vårt mål är att alla rabattkoder som finns på vår sajt ska fungera, men självklart kan det ibland uppstå problem eller missförstånd. Om detta inträffar rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så reder vi ut problemet tillsammans.

Det beror helt på vilket erbjudande eller rabatt det rör sig om. I varje rabattruta kan du se om det finns särskilda villkor genom att föra muspekaren över texten ”Villkor”.

Genom att använda rabattkoder kan du enkelt spara extra pengar på dina köp och komma undan billigare. I vissa fall kan du till och med få testa tjänster gratis under en begränsad tid.